Läser in...

Frivilliga till Hemlösas Hus

Hemlösas Hus på Västra Sandgatan drivs dels med anställd personal och dels med hjälp av frivilligarbetare. För närvarande är tre frivilligarbetare knutna till verksamheten och vi hälsar fler välkomna att arbeta i Huset med följande uppgifter:

  • Hushållsarbete
  • Vaktmästarsysslor
  • Arbete i second-hand-butiken

Minimiålder och körkort

Arbetet kan vara både fysiskt och psykiskt ansträngande, därför har vi en minimiålder på 20 år för alla som arbetar i verksamheten. Större partier gåvor måste hämtas med bil, därför är innehav av körkort önskvärt.

Second-hand-butikerna ”Kom Igen – Om Igen”

I vår second-hand-butik ”Kom igen – Om igen” som finns på Troedsgatan drivs verksamheten delvis med frivilliga krafter. Butiken är öppen måndag–fredag kl 10–17 samt lördagar 11–14. På lördagarna är minst 2 personer på plats och vi hälsar fler intresserade frivilliga, även till den verksamheten.

Kontakt

Du som är intresserad av frivilligarbete i Hemlösas Hus är välkommen att kontakta Carina som ansvarar för introduktion och schemaläggning av alla frivilliga tel: 042-141 666. Du som är intresserad av frivilligarbete på Troedsgatan är välkommen att kontakta Kristina på tel: 0709-312738.